De Rug Reset Therapie gaat op zoek naar de verstorende factor in spieren, banden, bindweefsel, littekens en ademhaling. Vervolgens krijgt het lichaam een reset om de balans te herstellen. Als je lichaam weer in balans is, dan is het klaar voor training.

06 55 13 10 71 Wagenweg 1, 1145 PW Katwoude Haringburgwal 6, 1141 AT Monnickendam Bekijk hier onze openingstijden
Volg ons op Social Media
Image Alt

Rug Check

Doe de Rug Check

05

Heb jij periodes van lage rugpijn en wil je eerst eens kijken of de Rug Reset Therapie iets voor jou is? Doe dan de Rug Check. Met deze check wordt aan de hand van jouw verhaal de herkomst van de rugpijn onderzocht. Na de check krijg je een advies mee.
Je vult vooraf een vragenlijst in. Aan de hand daarvan wordt er dieper op zaken ingegaan. Vervolgens wordt er een tijdslijn gemaakt van blessures, ongevallen, operaties, enz. om inzicht te verkregen over hoe je rugpijn zich door de jaren heen heeft kunnen ontwikkelen. Ook is het belangrijk hoe jij er mee om gaat en wat dit met jou doet. En natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat jouw doel of doelen zijn. Je wilt tenslotte weten of dit haalbaar is.

Lichamelijk onderzoek

Dan volgt het lichamelijk onderzoek. Er wordt gekeken naar je houding en hoe je bepaalde bewegingen maakt. Tenslotte wordt er een wandelvideo gemaakt om te zien waar je tijdens het bewegen compenseert. Aan het einde wordt alles met je besproken en separaat ontvang je een schriftelijk rapport.

De Rug Check neemt ongeveer een uur in beslag en kost € 65,00.

Maak een afspraak
of neem contact op voor vragen

Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat een fysiotherapeut zoveel van mij wilde weten. Het draaide echt om mij en mijn klachten. Met de Rug Reset Scan heb ik meer inzicht gekregen in het bewegen van mijn lichaam. Ik weet nu dat de lage rugpijn, nekpijn en pijn in mijn heup met elkaar te maken hebben. Met de Rug Reset Therapie heeft Mark mij pijnvrij gekregen. Nu maak ik weer mijn wandelingen van 10 km.

Trudy

Ik had een gratis adviesgesprek aangevraagd vanwege lage rugpijn tijdens het buikspierkwartier. In dit gesprek kwam mijn keizersnede ter sprake. Mark vroeg of ik daar pijn had, wat klopte. Ik ben in behandeling gegaan en al na de eerste behandeling voelde het anders. Ik voelde meer spanning in mijn buikspieren. Na enkele behandelingen mocht ik weer bepaalde buikspieroefeningen doen. Inmiddels train ik pijnvrij en met veel plezier mijn buik.

Ellen

Ik heb al jaren periodes met lage rugpijn en ook daarnaast ook urineverlies met hardlopen en springen. Na een tip om eens bij Mark te gaan praten heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Na het gratis adviesgesprek wist het zeker. Dit is anders. Mark kijkt heel anders naar mijn klachten en heeft een geloofwaardig verhaal. Mijn klachten hadden te maken met mijn bekken. Ik ben pijnvrij, heb geen urineverlies meer en ik kan weer genieten van een rondje hardlopen.